İZMİR / BORNOVA - Şehit Polis Kağan Kılıç Anadolu İmam Hatip Lisesi

May

Okulumuz,Hatay’da iki farklı adrese toplam 150 çocuk için ayakkabı iç çamaşırı ve giysi yardımı yaptı. Ayrıca aile birliği hesabında deprem bölgesi için  toplanan paralar ile tekrardan iç çamaşırı alınıp gönderilecek. Destek veren katılan  tüm öğretmen, öğrenci ve velilerimize teşekkür ederiz. Ayrıca 5. Sınıf öğrencimiz Hira Gündüz'ün ailesine de bu yardımları Hatay’a PTT kargo ile göndermede yardımcı oldukları için teşekkür ederiz

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramımızı büyük bir coşkuyla kutaldık. Emeği geçen bütün öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Nis

İzmir İnternet Haftası kapsamında düzenlenecek olan etkinliklere aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

Mrt

Kesinlikle bilmeniz gereken tek şey, kütüphanenin yeri.” demiş Albert Einstein.

Biz de  25  - 31 Mart  Kütüphaneler Haftası kapsaminda okulumuza en yakın Mehmet Akif Ersoy Çocuk ve Gençlik Kütüphanesini ziyaret edip kütüphaneye üye olduk.

Mrt

Okulumuzda ramazan ayına özel pano çalışması yapıldı.

Mrt

Tüm öğrencilerimize başarılar dileriz...

Mrt

Başvurularla ilgili ayrıntılı bilgi için aşağıdaki linke tıklayarak kılavuzu okuyunuz.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü Törenimiz gerçekleşmiştir. Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkürler.

Mrt

Okulumuzda deprem tatbikatı yapıldı. Kısa süre içerisinde okul boşaltılarak öğrenciler okul bahçesinde bulunan güvenli alana toplandı. Sonrasında Deprem ve bina tahliyesi ile ilgili önemli bilgiler Coğrafya Öğretmenimiz Uğur Kocaman tarafından öğrenci ve öğretmenlere aktarıldı. Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

9.sınıf Türk Dili ve Edebiyatı dersimizde şiir ünitesinde öğrencilerimiz şiir dinletisi hazırladı.